Welkom bij Jyzz
Onder de naam Jyzz ontwerpt en maakt Jolan Dufourné designproducten van zeer uiteenlopende aard.
De creaties zijn stuk voor stuk unica, Speels, opvallend, gedurfd, en kiest vaak voor felle kleur of ongewone combinaties en of materialen.
Daarnaast geeft ze leiding aan dagbestedingcoaches binnen een intramurale organisatie en verzorgt ze verschillende workshops in instellingen en organisaties en op basisscholen. Ook realiseert ze regelmatig projecten voor en met instellingen en scholen. Voorbeelden hiervan vindt u onder het kopje projecten.


Bij 'Design' vindt u een kleine selectie van mijn beeldende werken. Voor zover nog beschikbaar zijn deze te koop, maar ze dienen ook als bron van inspiratie. Al deze beeldende vormen zet ik ook in bij intramurale instellingen en projecten. De technieken zijn allen aan te passen aan gewenst niveau en doelgroepen.


Zin om zelf eens een creatief aan de gang te gaan? Geef u dan op voor een van de workshops van Jyzz. Zowel voor dagbestedingcoaches, ateliers binnen instellingen of organisaties die middels een project met medewerkers en of cliënten iets speciaals willen doen!!

Bij 'Nieuws/ actueel' vindt u informatie over de komende activiteiten van Jyzz.


© Jyzz | Jolan Dufourné print deze pagina